Egyéb serpenyő alumínium konyhai edények

Serpenyő grill 28x26cm simple cook - Tefal, B5564053

Serpenyő grill 28x26cm simple cook - Tefal, ...

14 590 Ft

... egyenletesen eloszlik az egész serpenyőben a kiváló és egyenletes főzési ... főzőlappal, kivéve az indukciósat. Egyéb jellemzők: - Méret: 26x26 cm - Anyag: alumínium - Hőforrás: gáz - ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 24cm xl intense - Tefal, C3840453

Serpenyő 24cm xl intense - Tefal, C3840453

10 140 Ft

... intense - Tefal Termék leírása: Egyéb jellemzők: - Típus: serpenyő - Méret: 24 cm - Anyag: alumínium - Mosogatógépben mosható - Belső bevonat : titanium Kategória: - Tapadásmentes ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Cattara Edény készlet  BREW 9 db

Cattara Edény készlet BREW 9 db

14 490 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... 5 x 8 cm és serpenyők, amelyek fedőként vagy 18 ... A készlet alkalmas túrázásra és egyéb szabadtéri tevékenységekre, ahol megfelelő ... eloxált alumínium Csomag tartalma: 1 x ...

  • Gyártó: Cattara
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.