Egyéb serpenyő tepsi szilikon konyhai edények

Tepsi kerek tapadásmentes bevonattal, szilikon füllel

Tepsi kerek tapadásmentes bevonattal, szilikon ...

2 590 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... bevonattal ellátott acélból és szilikon füllel rendelkező tepsi, amely ideális választás a kisebb torták, lasagne, krumpli és egyebek sütéséhez. A tepsi anyaga könnyen tisztítható ...

Irány a bolt arrow_forward
Tepsi kerek tapadásmentes bevonattal, szilikon füllel

Tepsi kerek tapadásmentes bevonattal, szilikon ...

2 590 Ft

... bevonattal ellátott acélból és szilikon füllel rendelkező tepsi, amely ideális választás a kisebb torták, lasagne, krumpli és egyebek sütéséhez. A tepsi anyaga könnyen tisztítható ...

Irány a bolt arrow_forward
Cattara Edény készlet  BREW 9 db

Cattara Edény készlet BREW 9 db

14 490 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... serpenyők, amelyek fedőként vagy 18 x 4,5 cm-es lábasként is szolgálhatnak; 15 x 4 cm. Minden berendezés szilikon ... alkalmas túrázásra és egyéb szabadtéri tevékenységekre, ahol ...

  • Gyártó: Cattara
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.