Fiskars 24 cm functional serpenyő konyhai edények

FISKARS Functional Form serpenyő (24 cm)

FISKARS Functional Form serpenyő (24 cm)

16 690 Ft

... korábbiakkal szemben lényegesebben kisebb helyen elfér az egész termékcsalád. A serpenyők a hihetetlenül tartós Hardtec bevonattal rendelkeznek. Indukciós, kerámia, hagyományos és ...

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
Fiskars Functional Form serpenyő - 24 cm

Fiskars Functional Form serpenyő - 24 cm

14 090 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Alumínium serpenyő, mely bármilyen tűzhelytípuson gyorsan, és hatékonyan melegszik fel. A tartós, ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
FISKARS Functional Form serpenyő (24 cm)

FISKARS Functional Form serpenyő (24 cm)

15 990 Ft

FISKARS Functional Form serpenyő (24 cm)

Pixel Rodeo Irány a bolt arrow_forward
Fiskars 1026572 Functional Form serpenyő 24cm

Fiskars 1026572 Functional Form serpenyő 24cm

13 690 Ft

Tulajdonságok: A Fiskars Functional Form serpenyőket a mindennapi használatra tervezték. A tartós, kétrétegű PTFE Hardtec™ bevonat ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.