Fiskars serpenyő rozsdamentes 24 cm konyhai edények

FISKARS All Steel Pure serpenyő (24 cm)

FISKARS All Steel Pure serpenyő (24 cm)

32 990 Ft

Fenntarthatóan a legtisztább, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült kis méretű serpenyő húsok sütéséhez, pirításához. JELLEM

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
Fiskars serpenyő 24 cm, rozsdamentes acél

Fiskars serpenyő 24 cm, rozsdamentes acél

14 390 Ft

szállítási díj: 1 190 Ft

Átmérő: 24 cm Anyaga: rozsdamentes acél Kétrétegű PTFE Hardtec™ bevonat

  • Gyártó: FISKARS
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő, 24 cm, rozsdamentes acél, FISKARS

Serpenyő, 24 cm, rozsdamentes acél, FISKARS

16 690 Ft

Serpenyőnket a mindennapi használatra terveztük Ez az alumínium serpenyő gyorsan és hatékonyan melegszik fel minden tűzhelytípuson A tartós, kétrétegű ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
Fiskars All Steel Pure serpenyő, 24 cm-es

Fiskars All Steel Pure serpenyő, 24 cm-es

25 190 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Fenntarthatóan a legtisztább, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Páratlan funkcionalitást kínál minden főzési tevékenységhez. Egyedülállóan vésett, ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.