Magas 20 kerámia konyhai edények

Edénykészlet 9 részes cook eat - Tefal, B922S955

Edénykészlet 9 részes cook eat - Tefal, ...

58 590 Ft

... 16 cm + fedő, - lábasok 20/24 cm + fedők, - tészta ... - A Tefal magas minőségű, titániummal megerősített ... hőforrással (gáz, elektromos, kerámia) kompatibilis, beleértve az indukciót ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal b922s955 edénykészlet 9 részes cook eat

Tefal b922s955 edénykészlet 9 részes cook eat

52 390 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... cm + fedő, lábasok 20/24 cm + fedők, ... bevonat A Tefal magas minőségű, titániummal megerősített ... hőforrással (gáz, elektromos, kerámia) kompatibilis, beleértve az indukciót ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Piros Zománcozott Fazék fedővel 20 cm

itália konyha Piros Zománcozott Fazék fedővel ...

8 950 Ft

... Zománcozott Fazék fedővel 20 cmAnyaga: zománcozott acél, műanyag Mérete: 18 cm magas; 22 cm ... magas fedővel Űrtartalma: ~5,2 liter Súlya:1,3 kg Használható: gáz-, elektromos-, kerámia ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
EMA-LION Bonyhádi Zománcáru Bonyhádi Alice zöld levél mintás fazék fedővel, 20 cm

EMA-LION Bonyhádi Zománcáru Bonyhádi Alice ...

7 390 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... fazék használható gázüzemű; elektromos; kerámia; halogén és indukciós tűzhelyen egyaránt. Átmérője 20 cm; súlya 1;1 kg; magassága 12;5 cm; hosszúsága fülekkel ...

  • Gyártó: EMA-LION Bonyhádi Zománcáru
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.