Magas inox lábas konyhai edények

INOX lábas fedővel 2,3L 18cm

INOX lábas fedővel 2,3L 18cm

5 490 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

INOX lábas fedővel 2,3L 18cm Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Rozsdamentes ... Tulajdonságok: Mérete:  Hosszúság: 27 cm Szélesség: 19,5 cm Magasság: 9,5 cm Súly: 1,07 kg

  • Gyártó: INOX
Irány a bolt arrow_forward
Nora-Inox lábas üvegfedővel (24 × 13 cm)

Nora-Inox lábas üvegfedővel (24 × 13 cm)

17 690 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... robotolni a rossz minőségű lábasokkal; akkor válaszd ezt a Nora-Inox lábasát; mely rozsdamentes acélból ... ; hőálló műanyag Mérete: átmérője: 24 cm; magassága: 13 cm Súlya: 1;2 kg   ...

Irány a bolt arrow_forward
Rozsdamentes inox nyeles lábas 1L 14x7cm KZ37

Rozsdamentes inox nyeles lábas 1L 14x7cm KZ37

5 990 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

Rozsdamentes inox nyeles lábas 1L 14x7cm KZ37 Hivatalos magyarországi forgalmazótól ... főzőlapokon is. Méretek: Átmérő: 14 cm Magasság: 7 cm Űrtartalom: 1 liter Mosogatógépben mosható

Irány a bolt arrow_forward
Tefal B9214674 Cook Eat 18cm lábas - Inox

Tefal B9214674 Cook Eat 18cm lábas - Inox

13 080 Ft

... , egyszerűen használható funkciókkal ez a lábas üveg fedővel arra lett kitalálva, hogy ... mint nap, az extra vastag, magas keménységű edényaljnak köszönhetően, ami megakadályozza a ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.