Magas inox serpenyő konyhai edények

Korkmaz Inox rozsdamentes serpenyő 28 cm 2,7 Literes

Korkmaz Inox rozsdamentes serpenyő 28 cm 2,7 ...

11 759 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Anyaga: rozsdamentes acél, hőálló műanyag Mérete: átmérője: 28 cm, magassága: 5,5 cmSúlya: 0,7 kgHasználható: gáz-, kerámialapos -, elektromos-, indukciós ...

CleanDepo.hu Megnézem arrow_forward
Inox serpenyő 1L 20x4,5cm KZ27

Inox serpenyő 1L 20x4,5cm KZ27

7 990 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

Inox serpenyő 1L 20x4,5cm KZ27 Hivatalos magyarországi forgalmazótól. ... , kerámia főzőlapokon is. Méretek: Átmérő: 20 cm Magasság: 4,5 cm Űrtartalom: 1 liter Mosogatógépben mosható

Irány a bolt arrow_forward
Tefal K2060514 Ingenio max. 230 C Fekete-Inox merőkanál

Tefal K2060514 Ingenio max. 230 C Fekete-Inox ...

2 319 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... hosszú élettartamú eszköz, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek, savaknak, elszíneződésnek és korróziónak. ... serpenyő vagy fazék szélén megáll. A kanál 230 °C-ig ellenáll a magas ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal K2060114 Ingenio max. 230 C Fekete-Inox merőkanál

Tefal K2060114 Ingenio max. 230 C Fekete-Inox ...

3 095 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... , amelynek köszönhetően a merőkanál egy forró serpenyő vagy fazék szélén megtámasztható .  230 ° C-ig terjedő magas hőmérsékletnek is képes ellenállni, mosogatógépben mosható ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.