Rozsdamentes 24 home serpenyő konyhai edények

rpr Royalty Line 18 részes rozsdamentes edénykészlet hőmérős üveg fedőkkel

rpr Royalty Line 18 részes rozsdamentes ...

29 860 Ft

szállítási díj: 1 590 Ft

... :18 darabos készletAlkalmas minden hőforráshozSzín: InoxAnyaga:rozsdamentes acélHőmérséklet jelzőSzett tartalma:  Fém serpenyő: 24 cm, fedővel.Edény: 24 x 14 cm fedővel.Edény: 20 ...

  • Gyártó: rpr
depohaz Megnézem arrow_forward
Edénykészlet 2 részes cook eat - Tefal, B922S204

Edénykészlet 2 részes cook eat - Tefal, ...

25 090 Ft

... Cook Eat 2 darabos serpenyő készlet:   - 24/28 cm - Prémium Rozsdamentes Acél, - Minden ... jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal b922s204 edénykészlet 2 részes cook eat

Tefal b922s204 edénykészlet 2 részes cook eat

23 090 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Eat 2 darabos serpenyő készlet:   24/28 cm Prémium Rozsdamentes Acél, Minden hőforrás ... jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.