Rozsdamentes acél form 24 cm konyhai edények

Fiskars Functional Form Starter Szett 3db késsel

Fiskars Functional Form Starter Szett 3db késsel

12 990 Ft

Fiskars Functional Form Starter Szett 3db Késsel   Pengeméret: 16 cm - szakácskés, 23cm - kenyérvágó kés, 11cm - hámozókés Rozsdamentes acél Keménység: HRC 53 Softgrip® ...

  • Gyártó: FISKARS
Irány a bolt arrow_forward
Fiskars Functional Form Large Starter Szett 5db késsel

Fiskars Functional Form Large Starter Szett 5db ...

19 990 Ft

... Form Large Starter Szett 5db Késsel   Pengeméret: 17 cm - japán szakácskés, 20cm - szakácskés, 23cm - kenyérvágó kés, 11cm - hámozókés, 12cm - paradicsomszeletelő Rozsdamentes acél ...

  • Gyártó: FISKARS
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.