Rozsdamentes acél form 28 cm konyhai edények

Fiskars Functional Form rozsdamentes acél WOK serpenyő (28 cm)

Fiskars Functional Form rozsdamentes acél WOK ...

35 074 Ft

Fiskars Functional Form rozsdamentes acél WOK serpenyő (28 cm)

Szerszam Irány a bolt arrow_forward
Fiskars Functional Form rozsdamentes acél WOK serpenyő - 28 cm

Fiskars Functional Form rozsdamentes acél WOK ...

29 190 Ft

szállítási díj: 999 Ft

WOK serpenyő, mely bármilyen tűzhelytípuson gyorsan, és hatékonyan melegszik fel. A tartós, kétrétegű PTFE Hardtec bevonat PFOA-mentes, és leragadásmentes sütést garantál. Bakelit ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
FISKARS Functional Form Rozsdamentes Acél Wok Serpenyő

FISKARS Functional Form Rozsdamentes Acél Wok ...

34 190 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Gyors.  Hatékony.  Biztonságos fogás. Új edényekre van szükséged a konyhában. Válaszd ezt a WOK serpenyőt, mely bármilyen tűzhelytípuson gyorsan, és hatékonyan melegszik fel. A ...

Irány a bolt arrow_forward
Univerzális spatula

Univerzális spatula

3 590 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... fordul meg. Hőálló és rozsdamentes acélból készült; hogy hatékonyan használhasd a mindennapokban. A spatula 27cm ... : Szilikon; acél Színek: Zöld; piros Termék hossza: 27cm Mit rejt a ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.