Rozsdamentes acél form lábas konyhai edények

Fiskars Functional Form rozsdamentes acél, nyeles lábas - 1,5 L, fedővel

Fiskars Functional Form rozsdamentes acél, nyeles ...

18 090 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Nyeles lábas mindennapi használatra. A 18/10 rozsdamentesacél-edény bármilyen tűzhelytípuson gyorsan és hatékonyan melegszik fel. Bakelit nyele ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
Fiskars Functional Form rozsdamentes acél lábas - 3 L, fedővel

Fiskars Functional Form rozsdamentes acél lábas ...

23 690 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Prémium minőségű lábas mindennapi használatra. A 18/10 rozsdamentesacél-edény bármilyen tűzhelytípuson gyorsan és hatékonyan melegszik fel. Bakelit füle ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
Fiskars Functional Form rozsdamentes acél lábas - 5 L, fedővel

Fiskars Functional Form rozsdamentes acél lábas ...

28 290 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Prémium minőségű lábas mindennapi használatra. A 18/10 rozsdamentesacél-edény bármilyen tűzhelytípuson gyorsan és hatékonyan melegszik fel. Bakelit füle ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
Fiskars Functional Form rozsdamentes acél lábas - 7 L, fedővel

Fiskars Functional Form rozsdamentes acél lábas ...

31 990 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Prémium minőségű lábas mindennapi használatra. A 18/10 rozsdamentesacél-edény bármilyen tűzhelytípuson gyorsan és hatékonyan melegszik fel. Bakelit füle ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
Lábas FISKARS Functional Form rozsdamentes 3L

Lábas FISKARS Functional Form rozsdamentes 3L

30 290 Ft

... FISKARS Functional Form rozsdamentes 3L A nyeles lábast mindennapi használatra terveztük. A 18/10 rozsdamentes acél edény gyorsan és hatékonyan melegszik fel minden tűzhelytípuson ...

Pixel Rodeo Irány a bolt arrow_forward
Lábas fiskars functional form rozsdamentes 3l 1026577

Lábas fiskars functional form rozsdamentes 3l ...

28 090 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A nyeles lábast mindennapi használatra terveztük. A 18/10 rozsdamentes acél edény gyorsan és hatékonyan melegszik fel minden tűzhelytípuson. Bakelit nyele ...

  • Gyártó: FISKARS
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.