Serpenyő ron konyhai edények

BergHOFF RON szószos serpenyő 18 cm, 1.3 l

BergHOFF RON szószos serpenyő 18 cm, 1.3 l

31 900 Ft

Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél Fogantyú: üreges, 18/10 rozsdamentes acél 5 rétegű test Fedő: 18/10 rozsdamentes acél Higiénikus és könnyen tisztítható, nem szívja magába a ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF RON serpenyő, 26 cm, 2.1 l

BergHOFF RON serpenyő, 26 cm, 2.1 l

34 900 Ft

Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél 5 rétegű test Mosogatógépben mosható Minden hőforráson használható Az edény teste 5 rétegű, ezáltal gyors és energiatakarékos a főzés. A ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF RON serpenyő fedővel, 18 cm, 2 l

BergHOFF RON serpenyő fedővel, 18 cm, 2 l

34 900 Ft

Anyaga: 18/10 rozsdamentes sebészeti acél Talp: 5 rétegű test Fedő: 18/10 rozsdamentes acél Mosogatógépben mosható Minden hőforráson használható Az edény teste 5 rétegű, ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF RON Öntöttvas serpenyő, 26 cm, fekete

BergHOFF RON Öntöttvas serpenyő, 26 cm, fekete

20 900 Ft

Anyag: öntöttvas Nyél: kőrisfa Minden hőforráson használható Kézi mosogatás ajánlott

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.