Edény wok fiskars konyhai edények

FISKARS All Steel wok serpenyő, ceratec bevonattal

FISKARS All Steel wok serpenyő, ceratec ...

44 890 Ft

Rozsdamentes acél edény különleges alkalmakra. Tapadásmentes ceratec kerámia bevonatának köszönhetően még ízletesebbre süthetjük ...

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
FISKARS Functional Form wok (28 cm)

FISKARS Functional Form wok (28 cm)

35 290 Ft

Egymásba rakható edények, így a korábbiakkal szemben lényegesebben kisebb helyen elfér az egész ...

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
FISKARS Functional Form Rozsdamentes Acél Wok Serpenyő

FISKARS Functional Form Rozsdamentes Acél Wok ...

34 190 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Gyors.  Hatékony.  Biztonságos fogás. Új edényekre van szükséged a konyhában. Válaszd ezt a WOK serpenyőt, mely bármilyen tűzhelytípuson gyorsan, és hatékonyan melegszik fel ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.