Fekete indukciós blaumann serpenyő konyhai edények

Blaumann - Diamond Collection Blaumann Diamond Collection serpenyő gyémánt bevonattal, 20 cm

Blaumann - Diamond Collection Blaumann Diamond ...

3 590 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Blaumann Diamond Collection serpenyők kovácsolt alumíniumból készültek, három rétegű, tapadásmentes gyémánt bevonattal A serpenyők minden főzőfelületen, indukciós lapon is ...

  • Gyártó: Blaumann - Diamond Collection
Irány a bolt arrow_forward
Blaumann - Platinum Collection Blaumann Platinum Collection serpenyő tapadásmentes bevonattal, rozsdamentes acél nyéllel, 28 cm

Blaumann - Platinum Collection Blaumann Platinum ...

6 290 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Blaumann Platinum Collection serpenyő kovácsolt alumíniumból készült; tapadásmentes bevonattal és rozsdamentes acél nyéllel.         Minden főzőfelületen; indukciós ... : matt fekete  

  • Gyártó: Blaumann - Platinum Collection
Irány a bolt arrow_forward
Blaumann - Diamond Collection Blaumann Diamond Collection wok gyémánt bevonattal

Blaumann - Diamond Collection Blaumann Diamond ...

6 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... cm; kapacitás: 3;2 liter Szín: matt fekete   kovácsolt alumínium; három réteg gyémánt bevonat; tapadásmentes; indukciós; mosogatógépben tisztítható; tapadásmentes; PFOA; ólom- és ...

  • Gyártó: Blaumann - Diamond Collection
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.