Hőálló szilikon kerámia yato konyhai edények

YATO Hőálló szilikon forrasztó alátét 300x400 mm mágneses

YATO Hőálló szilikon forrasztó alátét ...

6 614 Ft

szállítási díj: 2 500 Ft

YATO Hőálló szilikon forrasztó alátét 300x400 mm mágneses

Irány a bolt arrow_forward
YATO Hőálló szilikon forrasztó alátét 300x400 mm mágneses

YATO Hőálló szilikon forrasztó alátét ...

3 878 Ft

szállítási díj: 2 500 Ft

YATO Hőálló szilikon forrasztó alátét 300x400 mm mágneses

Irány a bolt arrow_forward
YATO YT-82468 Hőálló szilikon forrasztó alátét 250x350 mm mágneses

YATO YT-82468 Hőálló szilikon forrasztó ...

3 100 Ft

szállítási díj: 2 190 Ft

Irány a bolt arrow_forward
YATO Hőálló szilikon forrasztó alátét 300x400 mm mágneses (YT-82469)

YATO Hőálló szilikon forrasztó alátét ...

5 100 Ft

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.