Indukciós lábas lacor konyhai edények

Lacor aluminium lábas fedővel

Lacor aluminium lábas fedővel

7 990 Ft

Indukciós tűzhelyen is használható, tapadásmentes bevonattal ellátott edény fedővel. Az alumínium jó hővezető, egyenletes főzést biztosít és energiát takarít

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor ovális lábas fedővel

Lacor ovális lábas fedővel

8 490 Ft

Indukciós lapon is használható, tapadásmentes bevonattal rendelkező aluminium lábas fedővel A fedő alján lévő pontok felfogják az ételből kicsapódó ...

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Garinox nyeles lábas

Lacor - Garinox nyeles lábas

4 490 Ft

Rozsdamentes acélból készült nyeles lábas Mindenfajta (elektromos, gáz, indukciós, kerámia) főzőfelületen használható. Egyszerűbb kivitelezés, esztétikus megjelenés jel

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Forte lábas fedővel

Lacor - Forte lábas fedővel

11 700 Ft

Aluminiumöntvényből készült lábas üvegfedővel Az indukciós lapon is használható edényt 4 különböző méretben kínáljuk:

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Basic lábas fedővel

Lacor - Basic lábas fedővel

10 700 Ft

... három rétegű: rozsdamentes acél-alumínium-rozsdamentes acél. Mindenfajta (elektromos, gáz, indukciós, kerámia) főzőfel?

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.