Keramia alj paella konyhai edények

Paella nyeles serpenyő zománcozott 22 cm

Paella nyeles serpenyő zománcozott 22 cm

2 490 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... típusú ételek elkészítéséhez. Az alja 14;5 cm átmérőjű; ... ideig is. Használhatod gáz-; kerámialapos; illetve elektromos tűzhelyeken is; ... A Paella serpenyő kiváló választás húsok ...

Irány a bolt arrow_forward
Paella sütőtál zománcozott 36 cm

Paella sütőtál zománcozott 36 cm

5 290 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... az új Paella sütőtálunkat. ... hely minden kedvenc hozzávalódhoz. Az alja 30,3 cm átmérőjű, így ... bármilyen tűzhelyen, legyen az gáz, kerámialapos vagy elektromos. A tisztítása sem ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.