Keramia alj konyhai edények – 2. oldal

Fazék fedővel 3,6l shape - Lamart, [LT1160]

Fazék fedővel 3,6l shape - Lamart, [LT1160]

8 450 Ft

... cm   - Elsőosztályú nemesacélból készült. - Nemesacél edény elsőosztályú rozsdamentes acélból, amelynek alja meg van erősítve és elegáns fülekkel rendelkezik a nagyobb biztonság ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart lt1160 fazék fedŐvel 3,6l shape

Lamart lt1160 fazék fedŐvel 3,6l shape

8 390 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... cm   Elsőosztályú nemesacélból készült. Nemesacél edény elsőosztályú rozsdamentes acélból, amelynek alja meg van erősítve és elegáns fülekkel rendelkezik a nagyobb biztonság ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 2,4l email - Lamart, LT1181

Lábas fedővel 2,4l email - Lamart, LT1181

7 220 Ft

... belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns rozsdamentes acél vagy zománc fogantyúval ... l Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 4,3l email - Lamart, LT1183

Lábas fedővel 4,3l email - Lamart, LT1183

8 910 Ft

... belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns rozsdamentes acél vagy zománc fogantyúval ... l Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 5,5l email - Lamart, LT1184

Lábas fedővel 5,5l email - Lamart, LT1184

9 990 Ft

... belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns rozsdamentes acél vagy zománc fogantyúval ... l Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.