Nyeles lábas serpenyő healthy konyhai edények

Healthy and tasty HT1005 16 cm-es nyeles szószos serpenyő fedővel - rozsdamentes

Healthy and tasty HT1005 16 cm-es nyeles szószos ...

24 990 Ft

szállítási díj: 1 499 Ft

Healthy and tasty HT1005 16 cm-es nyeles szószos serpenyő fedővel - rozsdamentes 16 cm-es nyeles szószos serpenyő fedővel - rozsdamentes5 rétegű a

  • Gyártó: Healthy and tasty
Irány a bolt arrow_forward
Healthy and tasty HT1005 nyeles szószos serpenyő fedővel 16 cm

Healthy and tasty HT1005 nyeles szószos serpenyő ...

23 740 Ft

Tulajdonságok:16 cm-es nyeles szószos serpenyő fedővel 5 rétegű anyagszerkezet a gyors és tökéletes hőeloszláshoz Akár ...

Irány a bolt arrow_forward
Healthy and tasty HT2004 26 cm-es tapadásmentes nyeles lábas fedővel

Healthy and tasty HT2004 26 cm-es tapadásmentes ...

39 990 Ft

szállítási díj: 1 499 Ft

Healthy and tasty HT2004 26 cm-es tapadásmentes nyeles lábas fedővel 26 cm-es tapadásmentes nyeles lábas fedővelSokoldalú használhatósága miatt

  • Gyártó: Healthy and tasty
Irány a bolt arrow_forward
Healthy and tasty HT2004 tapadásmentes nyeles lábas fedővel, 26 cm

Healthy and tasty HT2004 tapadásmentes nyeles ...

37 210 Ft

szállítási díj: 1 190 Ft

26 cm-es nyeles lábas fedővel Kerámia bevonatos sütőfelület Minden főzőfelületen használható

  • Gyártó: Healthy and tasty
Irány a bolt arrow_forward
Healthy and tasty HT2004 tapadásmentes nyeles lábas fedővel 26 cm

Healthy and tasty HT2004 tapadásmentes nyeles ...

37 990 Ft

Tulajdonságok:26 cm-es tapadásmentes nyeles lábas fedővel Sokoldalú használhatósága miatt a séf serpenyőjének is nevezik Nyele ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.