Palacsintasuto serpenyő g7313855 konyhai edények

TEFAL G7313855 Daily Cook 25 cm palacsintasütő serpenyő

TEFAL G7313855 Daily Cook 25 cm palacsintasütő ...

7 999 Ft

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Tefal g7313855 daily cook 25 cm palacsintasütő serpenyő

Tefal g7313855 daily cook 25 cm ...

8 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Szín:Fekete, Átmérő:250, Edény űrtartalma:0,

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő palacsinta 25 cm daily cook - Tefal, G7313855

Serpenyő palacsinta 25 cm daily cook - Tefal, ...

10 590 Ft

... Daily Cook palacsintasütő innovációt jelent a mindennapi főzésben Ideális a finom, légies, aranybarnára sült palacsinták könnyű elkészítéséhez. - Ez az kiváló serpenyő biztonságos ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal SERPENYŐ PALACSINTA 25 CM DAILY COOK G7313855

Tefal SERPENYŐ PALACSINTA 25 CM DAILY COOK ...

9 090 Ft

Tefal SERPENYŐ PALACSINTA 25 CM DAILY COOK G7313855 Ergonomikus fogantyú A Tefal Daily Cook palacsintasütő innovációt jelent a mindennapi főzésben Ideális a finom, légies ...

Pixel Rodeo Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.