Rozsdamentes acél form egyéb konyhai edények

Egyéb Teszűrő rozsdamentes, levél formájú

Egyéb Teszűrő rozsdamentes, levél formájú

3 280 Ft

Használd a kedvenc teád elkészítéséhez. Ez a levél formájú, rozsdamentes acélból készült teatojás megakadályozza, hogy a tealevelek az italodba kerüljenek. Csak ...

  • Gyártó: Egyéb
Irány a bolt arrow_forward
Gasztrometál Elektromos üst 100 L, ELR-101

Gasztrometál Elektromos üst 100 L, ELR-101

1 523 890 Ft

szállítási díj: 9 990 Ft

... anyaga is rozsdamentes acél, így szinte elnyűhetetlen.- csésze formája kerek- fűtése ... - villamos berendezés védettsége: IP 42 Egyéb jellemzők: kettős biztonsági rendszer, automata ...

  • Gyártó: Gasztrometál
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.