Serpenyő korkmaz 20 cm konyhai edények

Korkmaz Ornella A1348 Tapadásmentes Alumínium tojássütő serpenyő 20cm

Korkmaz Ornella A1348 Tapadásmentes Alumínium ...

5 790 Ft

szállítási díj: 989 Ft

A Korkmaz Ornella serpenyő kovácsolt alumíniumból  készült  INDUKCIÓZHATÓ  5 réteg tapadásmentes bevonattal.

  • Gyártó: Korkmaz
Irány a bolt arrow_forward
Korkmaz Ornella omlett sütő serpenyő 20 cm

Korkmaz Ornella omlett sütő serpenyő 20 cm

7 689 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Mérete: 20 cmIndukciós főzőlapon is használható.Vulkáni megjelenésű PTFE bevonat kiváló tapadásgátló tulajdonságokkal a belső felületekenExtra ellenállás és szilárdság a karcolás ...

CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.