Serpenyő fg br146 konyhai edények

FG BR146 28cm Serpenyő - Fekete

FG BR146 28cm Serpenyő - Fekete

8 990 Ft

FG HAUS BR-146 Serpenyő üvegfedővel BR146 28 x 6,4 cm-es méretgránit bevonatüvegfedél

  • Gyártó: FG
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő gránit bevonat - FG, BR146

Serpenyő gránit bevonat - FG, BR146

8 510 Ft

Serpenyő gránit bevonattal. Tökéletes választás! Egészséges és ízletes ételeket lehet készíteni. ...

  • Gyártó: FG
Irány a bolt arrow_forward
Fg br146 serpenyŐ gránit bevonat

Fg br146 serpenyŐ gránit bevonat

8 390 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Serpenyő gránit bevonattal. Tökéletes választás! Egészséges és ízletes ételeket lehet készíteni. ...

  • Gyártó: FG
Irány a bolt arrow_forward
FG BR146 28 cm serpenyő

FG BR146 28 cm serpenyő

8 306 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

  • Gyártó: FG
Irány a bolt arrow_forward
FG SERPENYŐ GRÁNIT BEVONAT BR146

FG SERPENYŐ GRÁNIT BEVONAT BR146

8 090 Ft

FG SERPENYŐ GRÁNIT BEVONAT BR146 Serpenyő gránit bevonattal. Tökéletes választás! Egészséges és ízletes ételeket lehet készíteni. ...

Pixel Rodeo Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.