Serpenyő ingenio pároló konyhai edények

Pároló serpenyő ingenio 6 - Tefal, L7632932

Pároló serpenyő ingenio 6 - Tefal, L7632932

13 490 Ft

Pároló serpenyő ingenio 6 - Tefal Termék leírása: Főzz úgy, mint egy profi otthon! - Az Ingenio technológiának köszönhetően a levehető fogantyúval egyszerűen váltogathatja a ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Pároló serpenyő ingenio 6 - Tefal, L7632832

Pároló serpenyő ingenio 6 - Tefal, L7632832

12 390 Ft

Pároló serpenyő ingenio 6 - Tefal Termék leírása: - Nyeles lábas - 16 cm átmérőjű, térfogata ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.