Serpenyő két ballarini konyhai edények

Ballarini ALBG0L0.26U Alba, 26cm, Alumínium, Fekete serpenyő

Ballarini ALBG0L0.26U Alba, 26cm, Alumínium, ...

21 804 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

Ballarini Alba® serpenyő; átmérője 26 cm; anyaga alumínium; ... forrósodik nagyon fel. A hőforrással érintkező felület két réteg rozsdamentes acél és alumínium; használható indukciós ...

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward
Ballarini 75002-922-0 Avola, 24cm, 2 Fogantyú, Üveg Fedeles, Alumínium, Mély, Fekete serpenyő

Ballarini 75002-922-0 Avola, 24cm, 2 Fogantyú, ...

24 460 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

A Ballarini kollekcióból származó, két fogantyúval és fedővel ellátott Avola mély serpenyő tűzön áll, hogy elkísérje Önt az ízletes ételek elkészítésében Önnek ...

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward
Ballarini ALBG3E0.28U Alba, Titánium, 28cm, Fekete sauté serpenyő

Ballarini ALBG3E0.28U Alba, Titánium, 28cm, ...

25 061 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... egy gramm zsír nélkül? A Ballarini Alba serpenyőjével ez lehetséges! Nemcsak finom ... mosható.A titánréteg véd a karcolódástól.Kettős rétegű alja gyorsan felmelegszik és egyenletes ...

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.