Serpenyő két so konyhai edények

Serpenyő 26cm so chef black - Tefal, G2670572

Serpenyő 26cm so chef black - Tefal, G2670572

16 890 Ft

... ami így természetes. - A So Chef serpenyő használatával elbúcsúzhat a hosszantartó tisztítástól, ... is. - A tapadásmentes felület akár kétszer tovább bírja a Tefal Titanium standard ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 28cm so chef black - Tefal, G2670672

Serpenyő 28cm so chef black - Tefal, G2670672

17 990 Ft

... is. - A tapadásmentes felület akár kétszer tovább bírja a Tefal Titanium standard ... elérését. - A So Cheffel mindennap öröm a főzés! - Termék típusa: Serpenyő - Kompatibilitás: Minden ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal D5030652 So Intensive serpenyő 28cm

Tefal D5030652 So Intensive serpenyő 28cm

9 590 Ft

Tulajdonságok:So Intensive termékcsalád mely új Titanium Force tapadásmentes belső bevonattal (5 rétegű keményített bevonat két titániummal dúsított ásványi alapréteggel a ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.