Serpenyő korkmaz nora konyhai edények

Korkmaz Nora rozsdamentes acél serpenyő, 24 cm

Korkmaz Nora rozsdamentes acél serpenyő, 24 cm

11 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Korkmaz Nora termékcsalád edényei 18/10 minőségű rozsdamentes acélból készültek, króm-nikkel ...

  • Gyártó: Korkmaz
Irány a bolt arrow_forward
Korkmaz Nora rozsdamentes acél serpenyő, 28 cm

Korkmaz Nora rozsdamentes acél serpenyő, 28 cm

13 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Korkmaz Nora termékcsalád edényei 18/10 minőségű rozsdamentes acélból készültek, króm-nikkel ...

  • Gyártó: Korkmaz
Irány a bolt arrow_forward
Korkmaz NORA A2999 Serpenyő 1L 20x4.5

Korkmaz NORA A2999 Serpenyő 1L 20x4.5

6 190 Ft

szállítási díj: 989 Ft

INDUKCIÓZHATÓ

  • Gyártó: Korkmaz
Irány a bolt arrow_forward
Korkmaz NORA A2997 WOK Serpenyő 3,5L 28x8,5

Korkmaz NORA A2997 WOK Serpenyő 3,5L 28x8,5

10 090 Ft

szállítási díj: 989 Ft

INDUKCIÓZHATÓ

  • Gyártó: Korkmaz
Irány a bolt arrow_forward
Korkmaz NORA A2994 Serpenyő+Fedő 3.4L 24x8

Korkmaz NORA A2994 Serpenyő+Fedő 3.4L 24x8

12 390 Ft

szállítási díj: 989 Ft

INDUKCIÓZHATÓ

  • Gyártó: Korkmaz
Irány a bolt arrow_forward
Korkmaz Serpenyő 1 literes,20x4,5 cm

Korkmaz Serpenyő 1 literes,20x4,5 cm

8 789 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... is használható.Mososgatógépben mosható.18/10 Cr-Ni rozsdamentes acél.Nora edények kényelmét a kéz nélküli bakelit fogantyúkkal, és a főzés ...

CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.