Serpenyő szürke ballarini konyhai edények

Ballarini ALBG3ED.28D Alba, 28cm, Üveg Fedeles, Alumínium, Szürke serpenyő

Ballarini ALBG3ED.28D Alba, 28cm, Üveg Fedeles, ...

37 129 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... tartozó; tetszetős fekete porbevonatú BALLARINI edények elegáns rozsdamentes acél fogantyúival ... nagyon ellenálló és karcálló legyenA serpenyő fogantyúi erős rozsdamentes acélból ...

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward
Ballarini 75002-811-0 Salina, 24cm, Tapadásmentes, Alumínium, Magas Falú, Üvegfedeles, Szürke serpenyő

Ballarini 75002-811-0 Salina, 24cm, ...

33 413 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

A mély, üvegfedeles Ballarini Salina Granitium serpenyő egy olyan edény, ... karcolásokkal szemben. A magas peremmel ellátott serpenyő tömör alumíniumból van kovácsolva, ami tökéletes ...

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward
Ballarini FERG9F0.28U Ferrara, 28cm, Négyszögletes, Tapadásmentes, Alumínium, Szürke grill serpenyő

Ballarini FERG9F0.28U Ferrara, 28cm, ...

17 399 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.