Szilikon serpenyő alumínium tefal konyhai edények

Serpenyő 28cm natural force - Tefal, G2660672

Serpenyő 28cm natural force - Tefal, G2660672

19 690 Ft

... serpenyőt, amely egyetlen szakács konyhájából sem hiányozhat. - Mineralia+ felület, amely a Tefal első rendkívül tartós tapadásmentes felülete, kalcium-szilikát ... Anyag alumínium - ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal H9120444 Jamie Oliver Classic 24 cm, 3.43 l, tapadásmentes Fekete serpenyő

Tefal H9120444 Jamie Oliver Classic 24 cm, 3.43 l, ...

14 324 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... Tefal Cook Classics termékcsaládjával. A strapabíró, kemény eloxált alumíniumból ... rozsdamentes acél fogantyúk szilikon betétekkel pedig ... edényben és serpenyőben megtalálható az új ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal e2184634 lábas fedŐvel 24cm trattoria

Tefal e2184634 lábas fedŐvel 24cm trattoria

27 189 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... alumínium edényalj segíti kedvenc receptjei tökéletes elkészítését. TRATTORIA serpenyő: tartós eredmények Tefal ... az ínyenc alapanyagok elkészítését is. Szilikon fogó Sütőben 210°C-ig ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.