Tapadásmentes wok serpenyő fedővel konyhai edények

Wok Serpenyő  Lagoon fedővel fekete 36 cm

Wok Serpenyő Lagoon fedővel fekete 36 cm

52 390 Ft

szállítási díj: 1 890 Ft

... wok serpenyő; mely 36 cm átmérőjű főzőlapnak és sütőnek is alkalmas; két fogantyúval és fedővel. A serpenyő ... belső oldalának tapadásmentessége; speciális plazmapolimerizációval felvitt ...

Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő wok 28 cm black stone - Tefal, G2811972

Serpenyő wok 28 cm black stone - Tefal, G2811972

15 490 Ft

... szaktudásunkat felhasználtuk a Mineralia+ tapadásmentes felület tökéletesítésénél a Black Stone wok serpenyő hosszú élettartama érdekében. Tökéletes serpenyő; amely jól illik ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal g2811972 serpenyŐ wok 28 cm black stone

Tefal g2811972 serpenyŐ wok 28 cm black stone

14 290 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... szaktudásunkat felhasználtuk a Mineralia+ tapadásmentes felület tökéletesítésénél a Black Stone wok serpenyő hosszú élettartama érdekében. Tökéletes serpenyő; amely jól illik ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.