Tapadásmentes wok serpenyő fiskars konyhai edények

FISKARS All Steel wok serpenyő, ceratec bevonattal

FISKARS All Steel wok serpenyő, ceratec ...

44 890 Ft

Rozsdamentes acél edény különleges alkalmakra. Tapadásmentes ceratec kerámia bevonatának köszönhetően még ízletesebbre süthetjük ételeinket. A 3 ...

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
Fiskars All Steel rozsdamentes acél wok serpenyő

Fiskars All Steel rozsdamentes acél wok serpenyő

43 290 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Magas minőségű, rozsdamentes acél wok serpenyő, melyben tapadásmentes Ceratec kerámia bevonatának köszönhetően még ízletesebbé süthetjük ételeinket. 3 rétegű ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.