Tefal serpenyő xl tepsi kerámia konyhai edények

Serpenyő 24cm xl intense - Tefal, C3840453

Serpenyő 24cm xl intense - Tefal, C3840453

10 140 Ft

Serpenyő 24cm xl intense - Tefal Termék leírása: Egyéb jellemzők: - Típus: serpenyő ... serpenyő - Méret: 24 cm - Anyag: alumínium - Felhasználható hőforrás: gáz - elektromos - kerámia ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal XL Force grill serpenyő 26cm, fekete (C6854055)

Tefal XL Force grill serpenyő 26cm, fekete ...

11 890 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Tefal XL Force grill serpenyő 26cm, fekete (C6854055) Méret: 26 cm Anyag: öntött alumínium Hőforrás: gáz – elektromos – kerámia – halogén Sütőben is használható, 175°C-ig ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Palacsintasütő 25cm xl intense - Tefal, C3841053

Palacsintasütő 25cm xl intense - Tefal, C3841053

8 440 Ft

... tapadásmentes felület - A Tefal XL Intense Palacsintasütő a legtöbbet ... biztosít és a serpenyő ennek köszönhetően kiválóan ... (gáz-; villany-; kerámia főzőlapos) kompatibilis a ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.