Brother kit kondigép és kiegészítői, súlyzó

Sí és snowboard bukósisak BROTHER - méret S - 48-52 cm

Sí és snowboard bukósisak BROTHER - méret S - ...

8 190 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... kényelmes, kivehető belső béléssel, amelyet ki lehet mosni. Szintén levehetők a ... és a magas biztonsági szabványnak a sisak BROTHER keresett biztonsági tartozék. Technikai leírás: ...

  • Gyártó: Brother
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

Kondigép és kiegészítői, súlyzó újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kondigép és kiegészítői, súlyzó

A falra szerelhető csigás gépnek számos előnye van a hagyományos súlyzókkal szemben. Először is, a csigás gép lehetővé teszi a testmozgás szélesebb skáláját, mivel többféle mozgást lehet vele végezni. Emellett a gép könnyen használható és biztonságosabb, mivel a súlyokat nem kell kézzel mozgatni. A falra szerelhető kialakítás pedig helytakarékos megoldást kínál, így ideális választás lehet otthoni edzésekhez.

A kombinált fitness gép számos eszközt tartalmaz, amelyek segítenek az edzés során változatosságot és kihívásokat teremteni. Ilyen eszközök lehetnek például az állítható súlyok, a különböző edzésprogramok, az ergonomikus kialakítás, valamint az egyes gépelemek variálhatósága. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy az edzés mindig izgalmas és motiváló legyen, és segítenek elérni a kitűzött célokat.