Hama díva kulcstartó, kulcskarika

Dogledesign Díva kulcstartó

Dogledesign Díva kulcstartó

1 290 Ft

szállítási díj: 1 600 Ft

... . ✔ Erős, strapabíró hevederből és mosásálló mintás szalagból készülnek, akárcsak pórázaink, hámjaink és nyakörveink. ✔ A termék pórázzal és nyakörvvel együtt szettben is ...

  • Gyártó: Dogledesign
Megnézem arrow_forward

Kulcstartó, kulcskarika újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kulcstartó, kulcskarika

A legnépszerűbb kulcstartó dizájnok és minták között találhatóak az egyszerű és letisztult formák, mint például a sima bőr vagy fémkulcstartók. Emellett divatosak a különféle figurák, logók vagy idézetek, valamint a kulcstartókra applikált kiegészítők, mint például kulcstartó karabinerek, kulcstartók lámpával vagy szerszámoskulcstartók. A kulcstartók mintái és dizájnja széles skálán mozognak, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő kulcstartót.

Az utóbbi években egyre népszerűbbek a környezetbarát anyagokból készült kulcstartók, mint például a bambusz, a fa vagy a kender. Emellett az egyedi formák, minták és személyre szabott gravírozások is egyre divatosabbak. A technológiai fejlődésnek köszönhetően pedig megjelentek a Bluetooth kapcsolattal rendelkező okoskulcstartók, amelyek segítségével akár mobiltelefonunkon keresztül is megtalálhatjuk kulcsainkat.