Liter szemetes kuka pedálos szemetes, kuka, hulladéktároló, szemeteszsák – 2. oldal

Planet Szemetes kuka pedálos műanyag 22 literes fehér UP127

Planet Szemetes kuka pedálos műanyag 22 literes ...

6 790 Ft

Leírás: Pedálos szemetes kuka műanyag LUXURY fehér színben kivehető kosárral pedálos 22 literes mérete: 350x330x406 mm súlya: 1.27 kg / db 4 db / ...

  • Gyártó: Planet
Irány a bolt arrow_forward
UCTEM PLAS Szemetes kuka pedálos műanyag 50 literes fehér UP129

UCTEM PLAS Szemetes kuka pedálos műanyag 50 ...

10 790 Ft

Pedálos szemetes kuka, műanyag, LUXURY fehér, kivehető kosárral, 50Lszemetes kukapedáloskivehető kosárralfehér50 literes430x420x560 mm 2 db/karton

  • Gyártó: Uctem Plas
Irány a bolt arrow_forward
Egyéb Szemetes kuka pedálos műanyag 17 literes

Egyéb Szemetes kuka pedálos műanyag 17 literes

6 090 Ft

Pedálos 17 L-es szemeteskuka, kivehető betéttel. Mosogatós szekrényekben kényelmesen elfér, praktikus szemetes. A színek készlettől függően változnak !!

  • Gyártó: Egyéb
Irány a bolt arrow_forward
Egyéb Szemetes kuka pedálos rozsdamentes 40 literes Eformetal409

Egyéb Szemetes kuka pedálos rozsdamentes 40 ...

18 990 Ft

Rozsdamentes acél pedálos szemetes, kivehető műanyag vödörrel, 40L, fényes rozsdamentes acél 430-as minőség fényes mérete: 31,5x63cm 40 literes kivehető műanyag vödör 4 ...

  • Gyártó: Egyéb
Irány a bolt arrow_forward
Szemetes pedálos curver deco bin 15l fekete-ezüst 02120-582-03

Szemetes pedálos curver deco bin 15l ...

13 291 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... szemetes alaptartozéka a belső kosár. A húsz literes fémhatású szemetes ... . A pedálos kialakítás a ... kuka szűk helyeken is eredményesen felállítható. A fekete/ezüst színű szemetes ...

  • Gyártó: CURVER
Irány a bolt arrow_forward

Szemetes, kuka, hulladéktároló, szemeteszsák újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Szemetes, kuka, hulladéktároló, szemeteszsák

A kültéri kukák általában fém vagy műanyag anyagból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a külső környezeti hatásoknak. Az anyagválasztás függ a kukák funkciójától és a tervezett használati időtől is.

A megfelelő méretű kuka kiválasztása során fontos figyelembe venni a háztartásban keletkező hulladék mennyiségét és a kukák befogadóképességét. Ajánlott olyan kuka beszerzése, amelynek kapacitása megfelel a napi hulladéktermelésnek, de nem túl nagy, hogy ne legyen nehéz vagy helyigényes. Továbbá érdemes figyelembe venni a kuka anyagát és tartósságát is, hogy hosszú távon is megfelelően szolgálja a környezetvédelmi célokat.

A háztartási hulladék gyűjtéséhez ajánlott kuka típusa függ az adott helyi szabályozástól és a háztartásban keletkező hulladék mennyiségétől. Általánosságban elmondható, hogy a zárt, szaghatástól mentes kukák a legmegfelelőbbek a célra. Fontos, hogy a kuka mérete és anyaga is megfelelő legyen a hulladék típusának és mennyiségének. Továbbá javasolt figyelembe venni a kuka könnyű tisztíthatóságát és a hulladék újrahasznosítását is elősegítő jellemzőit.

Az újrahasznosítható hulladék gyűjtéséhez ajánlott kuka típusa nagyban függ az adott település hulladékgyűjtési rendszerétől. Általánosságban elmondható, hogy a szelektív hulladékgyűjtéshez külön erre a célra kialakított, színes fedelű műanyag vagy fém kukák használata javasolt. Fontos azonban, hogy az adott település hulladékgyűjtési szabályzatát és az újrahasznosítható hulladék pontos definícióját is figyelembe vegyük a megfelelő kuka kiválasztásakor.

A kukák tisztítása és karbantartása fontos feladat, amelyet rendszeresen el kell végezni. Először is, ürítsük ki a kukát, majd mossuk ki alaposan szappanos vízzel és öblítsük le. Ha szükséges, használjunk fertőtlenítőszert is. A kukát szárazra töröljük, majd helyezzük vissza a helyére. Ne felejtsük el rendszeresen ellenőrizni a kukák állapotát és szükség esetén cseréljük ki a szennyeződött vagy sérült darabokat. Ezáltal biztosíthatjuk a higiénikus és egészséges környezetet otthonunkban vagy munkahelyünkön.