... születtek. Az alap: a hibátlan, prémium minőségű pálinkaés a méz. A Mézes Málna likőr torok- és léleksimogató, nosztalgikus íze átmenet a gyerekségből
Pálinka jellemzője: Fűszeres, gyümölcsös, végtelenül barackos. Az aszalt és friss gyümölcsön történt (dupla) ágyazási technológia révén tud egyszerre lekváros, friss és citrusos ...
Pálinka jellemzője: Fűszeres, gyümölcsös, végtelenül barackos. Az aszalt és friss gyümölcsön történt (dupla) ágyazási technológia révén tud egyszerre lekváros, friss és citrusos ...
... illatok markáns gyümölcsízekkel. Illatában és ízében is magában hordozza a fekete ribizli összes jó tulajdonságát. Egy rendkívül karakteres Pálinka, amely nem hazudtolja ...
E pálinka előállítása során arra törekedtünk, hogy a legkorszerűbb erjesztési és lepárlási technológia felhasználásával megőrizzük a magyar gyümölcs legendásan egyedi ízvilágát. ...
... tényleg elmondhatjuk, hogy a szilvapálinkák szilvapálinkája. Tiszta, intenzív illat- és ízharmóniáját ugyanis több szilvafajtából készült pálinka gondos házasításával értük el.
A pálinka illata üde, friss, parfümös, amely egy illatos virágkertre emlékeztet, némi grapefruittal és citrusossággal fűszerezve. Ízében diszkréten édeské
A pálinka illata üde, friss, parfümös, amely egy illatos virágkertre emlékeztet, némi grapefruittal és citrusossággal fűszerezve. Ízében diszkréten édeské
Átütően izgalmas, páratlan aromavilágú, mégis kifinomult és elegáns palóc pálinka különlegesség. Zamatában specifikus, nagyon egyedi ízvilággal rendelkezik, hosszú lecsengéssel. ...
... illatok és azzal harmonizáló zamatok dominálnak. Magozott gyümölcsből készült; nagyon tiszta ízű; széles fogyasztói körben és gasztronómiai repertoárban kínálható pálinka.
Kollekciónk klasszikus gyöngyszeme. Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss és édeskés gyümölcs illatokkal. Kellemes, kissé borsra emlékeztető pikantériával, megspékelve ...
... birs mellett citrusok - egy kis grapefruit és narancshéj – jelentkeznek, üde jelleget kölcsönözve ennek a fiatalos pálinkának. Kóstolva az illatból már ismerős jegyeket ...
... közül a cigánymeggy adja a legszebb pálinkát. Nem véletlenül, divatos íz lett. Bátorságot vettünk megmérettetni magunkat, és Nagykanizsán termelt „késői szüretelésű", lekvárnak ...