Kutyafésű Kutya fésű

Kutyafésű 2 színben

Kutyafésű 2 színben

2 790 Ft

Kutyafésű 2 színben anyag: plasztik, fém méret: 22 cm szín: ké$1, $2ink

Megnézem arrow_forward
Kutyafésű, kutyakefe, macska szőrtelenítő kesztyű

Kutyafésű, kutyakefe, macska szőrtelenítő ...

2 390 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... is egyszerűen tisztíthatod. Olvasd el a kütyüvel kapcsolatos blogcikkünket. A Kutyafésű, kutyakefe, macska szőrtelenítő kesztyű tulajdonságai: Anyag: poliészter + gumi Kutyákon és ...

Irány a bolt arrow_forward
Schenopol Kutyafésű, kutyakefe, macska szőrtelenítő kesztyű

Schenopol Kutyafésű, kutyakefe, macska ...

1 990 Ft

  • Gyártó: Schenopol
Irány a bolt arrow_forward
Egyéb Kutyafésű

Egyéb Kutyafésű

2 440 Ft

Ezzel az kutya formájú, alumíniumból készült fésűvel könnyedén megtalálod a kullancsokat a kutyád testén. Az elején egy kullancseltávolító kampó is helyet kapott, továbbá egy ...

  • Gyártó: Egyéb
Irány a bolt arrow_forward
TRIXIE Fésű kutyának fém fogakkal, 17 cm

TRIXIE Fésű kutyának fém fogakkal, 17 cm

1 105 Ft

szállítási díj: 947 Ft

Fém fogakkal ellátott kétoldalú kutyafésű.

  • Gyártó: TRIXIE
Irány a bolt arrow_forward

Legnépszerűbb keresések - Kutya fésű

Kutya fésű újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kutya fésű

Rövid szőrű kutyák esetében javasoljuk a finom fogú Kutyafésűt, amely könnyedén átcsúszik a szőrön, de mégis hatékonyan eltávolítja a szőrtörmeléket és a szennyeződéseket. Fontos, hogy a fésű ne legyen túl éles, hogy ne karcolja fel a kutya bőrét. Továbbá, érdemes olyan fésűt választani, amelynek a fogai között elegendő hely van a szőr vastagságához képest, így hatékonyan tudjuk eltávolítani a szőröket anélkül, hogy a kutya fájdalmat érezne.

Hosszú szőrű kutyák esetében javasoljuk a hosszú, ritka fogakkal rendelkező fésűket, amelyek kíméletesen kezelik a szőrt, és nem okoznak fájdalmat vagy sérülést. A fésűknek lehetnek különböző méretű fogai, amelyek lehetővé teszik a különböző vastagságú és hosszúságú szőrök kezelését. Fontos, hogy a fésűk könnyen tisztíthatóak legyenek, és kényelmesen használhatóak legyenek mind a kutyának, mind a gazdának.

A kutyafésűk biztonságos használatához fontos, hogy megfelelően válasszuk ki a fajtájukat és méretüket a kutyánk szőrtípusa és mérete alapján. Használat előtt érdemes alaposan átnézni a fésűt, hogy ne legyenek rajta éles vagy sérült részek, amik károsíthatják a kutyánk bőrét. A fésülést lassan és óvatosan kell elvégezni, figyelve arra, hogy ne húzzuk meg a szőrt és ne okozzunk fájdalmat a kutyánknak. Ha bármilyen problémát észlelünk a fésülés során, érdemes azonnal abbahagyni és szakemberhez fordulni.

Ahhoz, hogy kiválaszthasd a megfelelő kutyafésűt a kutyádnak, először is fontos megismerni a kutyád szőrzetét és annak típusát. Ezután érdemes olyan fésűt választani, amely megfelelően illeszkedik a kutyád szőrzetéhez és a szőrzet vastagságához. A fésű fogainak hossza és sűrűsége is fontos szempont lehet a választás során. Ne felejtsd el, hogy a kutyafésűnek kényelmesen kell illeszkednie a kezedbe, hogy könnyen tudj vele dolgozni. Ha bizonytalan vagy a választásban, érdemes szakemberhez fordulni, aki segíthet a megfelelő fésű kiválasztásában.