és folyadék Macska fültisztítás

Biogance Clean Ears fültisztító folyadék kutyák és macskák részére 100 ml

Biogance Clean Ears fültisztító folyadék ...

2 890 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

100ml A Biogance Clean Ears fültisztító folyadék egy mentol és rozmaring kivonattal gyengéden tisztítja és dezodorálja a hallójáratok érzékeny területét.

  • Gyártó: Biogance
Megnézem arrow_forward
Labnat bio fültisztító folyadék kutyáknak és macskáknak

Labnat bio fültisztító folyadék kutyáknak és ...

4 860 Ft

Bio tanúsított fültisztító lotion, macskáknak és kutyáknak Gyengéd formula macskáknak és kutyáknak Mandulaolajjal és teafaolajjal

Megnézem arrow_forward
Douxo Care fültisztító folyadék 125 ml

Douxo Care fültisztító folyadék 125 ml

10 490 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Fülmosó oldat kutya és macska számára. Hatóanyag: Fitoszfingozin, polidokanol, zöld tea illatanyag Célállat fajok: ...

  • Gyártó: Douxo
Megnézem arrow_forward
Spuri JG-2 motortisztító és üzemanyag-javító sport energia folyadék 125 ml (305046)

Spuri JG-2 motortisztító és üzemanyag-javító ...

4 900 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Trixie Fültisztító Folyadék 50ml

Trixie Fültisztító Folyadék 50ml

1 690 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... használat érdekében. Tisztítja, ápolja és szagtalanítja a fület. Alkalmazása: szennyeződés vagy fülzsír esetén cseppentsen néhány csepp fülápoló folyadékot a külső fülre. Tisztítás ...

  • Gyártó: Trixie
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward
Biogance Clean Ears fültisztító folyadék 100ml

Biogance Clean Ears fültisztító folyadék 100ml

2 533 Ft

Biogance Clean Ears fültisztító folyadék - Mentol és Rozmaring kivonattal gyengéden tisztítja és dezodorálja a hallójáratok érzékeny területét.

  • Gyártó: Biogance
Irány a bolt arrow_forward
Otimax fültisztító csepp, folyadék 100ml

Otimax fültisztító csepp, folyadék 100ml

2 620 Ft

szállítási díj: 1 590 Ft

Otimax fültisztító csepp, folyadék 100ml Speciális fültisztító folyadék kutyák és macskák számára.

Irány a bolt arrow_forward
Lakmé k.therapy active hajerősítő folyadék 125 ml

Lakmé k.therapy active hajerősítő folyadék ...

8 700 Ft

... folyadék 125 ml Erősítő folyadék mindennapos használatra. Több szinten állítja helyre a haj és ... a hajöregedést megállítja a hajhullást és növeli a hajsűrűséget javítja a ...

Irány a bolt arrow_forward
Pet Product fültisztító folyadék kutya-macska 100 ml

Pet Product fültisztító folyadék kutya-macska ...

1 050 Ft

Pet Product fültisztító folyadék kutya-macska 100 ml Antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatású fültisztító emulzió kutyáknak és macskáknak gyógynövény kivonatokkal

  • Gyártó: Pet Product
Irány a bolt arrow_forward
Aptus Amber Rinse seböblítő folyadék 4x60 ml

Aptus Amber Rinse seböblítő folyadék 4x60 ml

29 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... anális mirigyek öblítésére, stb. Tisztít és fenyőgyanta valamint glicerin tartalmának köszönhetően védő ... a termékkel az ápolni kívánt testrészt és hagyja megszáradni a területet. Az ...

  • Gyártó: Aptus
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward
Beaphar Fültisztító Folyadék 50ml

Beaphar Fültisztító Folyadék 50ml

3 990 Ft

szállítási díj: 2 390 Ft

Eltávolítja a kutyák és macskák hallójáratában felhalmozódott

  • Gyártó: Beaphar
Irány a bolt arrow_forward
ICF Otoact fültisztító oldat 100ml

ICF Otoact fültisztító oldat 100ml

5 390 Ft

Otoact fültisztító oldat – Szkvalént és szalicilsavat tartalmazó fültisztító folyadék kutyák és macskák részére, mely fellazítja a hallójáratban található váladékot.

  • Gyártó: ICF
Irány a bolt arrow_forward
Panzi csepp fültisztító 100 ml

Panzi csepp fültisztító 100 ml

896 Ft

Fültisztító folyadék kutyák és macskák számára, a hallójáratok területét kíméletesen tisztítja és ápolja.Akár rendszeres használatra!

  • Gyártó: Panzi
Irány a bolt arrow_forward
VisibleDust Visible Dust Lens Clean 30 ml

VisibleDust Visible Dust Lens Clean 30 ml

6 526 Ft

... folyadék. Lens Clean TM-et a Visible Dust által kifejezetten úgy tervezték, hogy az ujjlenyomatokat és ... A legtöbb lencsetisztító oldat alkoholos, és az alkohol önmagában nem alkalmas ...

  • Gyártó: VisibleDust
Irány a bolt arrow_forward

Macska fültisztítás újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Macska fültisztítás

A Macska fülének tisztítása fontos része a gondoskodásnak. Először is, fontos, hogy a fülét csak akkor tisztítsuk meg, ha szükséges, és csak akkor, ha a macska hagyja. Használjunk speciális fültisztító oldatot és vattapálcikát, de vigyázzunk, hogy ne nyomjuk túl mélyre a fülbe. Ha bármilyen problémát észlelünk, forduljunk állatorvoshoz.

A macska fülének tisztítása fontos része az állat egészségének megőrzésében. Általánosságban elmondható, hogy hetente egyszer érdemes ellenőrizni a füleket, és ha szükséges, tisztítani is őket. Azonban fontos figyelni a macska fajtájára, életkorára és életmódjára is, mivel ezek befolyásolhatják a tisztítás gyakoriságát. Ha bármilyen eltérés vagy probléma jelentkezik a fülekkel kapcsolatban, érdemes az állatorvossal konzultálni.

A macska fülatkájának felismerése érdekében érdemes figyelni a macska viselkedését és a fülatka jellemzőit. A fülatka általában kis, ovális alakú és a macska füle közelében helyezkedik el. Ha a macska füle folyamatosan mozog, vagy a macska gyakran vakarózik a füle környékén, akkor érdemes alaposabban megvizsgálni a fülatkát. A fülatka eltávolítása érdekében javasolt állatorvoshoz fordulni.

A macska fülatka által okozott tünetek közé tartozik a fülviszketés, a fülgyulladás, a fülben lévő váladék, a fejrázás és a fülben lévő kellemetlen szag. Fontos, hogy időben felismerjük ezeket a tüneteket, és szakember segítségét kérjük a kezeléshez.

Ha macskánknak fáj a füle, azonnal vigyük el állatorvoshoz. A fájdalom okai lehetnek például fertőzések, sérülések vagy akár idegen testek a fülben. Az állatorvos megvizsgálja a macskát, és szükség esetén kezelést ír elő. Ne próbáljuk otthon kezelni a problémát, mert ez súlyosbíthatja a helyzetet. Fontos, hogy figyeljünk a macskánk viselkedésére és jeleire, és időben cselekedjünk, ha valami nincs rendben.

A fülfertőzés macskáknál többféle betegség következménye lehet, például fülgyulladás, fülfolyás vagy fülfájás. Az okok között szerepelhetnek baktériumok, gombák vagy paraziták, de előfordulhat allergiás reakció is. Fontos, hogy időben felismerjük a tüneteket és szakszerűen kezeljük a problémát, hogy elkerüljük a súlyosabb szövődményeket.

A macskák fülfertőzéseinek kezelése során fontos, hogy először is felismerjük a tüneteket, mint például a viszkető fülek vagy a kellemetlen szag. Ezután érdemes keresni egy állatorvost, aki megfelelő kezelést tud javasolni, ami lehet például fülcsepp vagy kenőcs. Fontos, hogy a kezelést rendszeresen végezzük el, és figyeljünk arra, hogy a macska ne tudja karmolni vagy nyalni a füleit, mert ez súlyosbíthatja a fertőzést.

A macska fültisztításához számos eszköz áll rendelkezésre, amelyek közül a leggyakrabban használtak a fültisztító pálcikák és a fültisztító oldatok. Fontos azonban, hogy a fültisztítás során óvatosan járjunk el, és ne okozzunk fájdalmat vagy sérülést a macska fülének. Ajánlott a fültisztítást rendszeresen elvégezni, hogy megelőzzük a fülproblémákat és a fertőzéseket. Ha bizonytalanok vagyunk a fültisztítás során, érdemes szakember segítségét kérni.