Fokhagyma kézi daráló, szeletelő, aprító

Kézi fokhagyma aprító

Kézi fokhagyma aprító

1 450 Ft

... használj karcosodást okozó szereket és eszközöket!;;Használata: tedd a megpucolt fokhagyma gerezdet az aprítóba, zárd rá a tetejét, majd forgasd meg ...

Irány a bolt arrow_forward
Hagymavágó fokhagyma zöldség fűrész

Hagymavágó fokhagyma zöldség fűrész

2 090 Ft

Termékleírás: A hagyma fokhagyma zöldségaprító forgó kézi aprító a konyhád ideális kiegészítője, és olyan helyeken is, ahol ...

Irány a bolt arrow_forward
Tefal K1330504 kézi aprító

Tefal K1330504 kézi aprító

7 260 Ft

... elbánik bármilyen zöldséggel és gyümölccsel. Egyszerűen aprítsa fel a hagymát, fokhagymá

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Fokhagymanyomó

Fokhagymanyomó

2 290 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... nem fogja megterhelni a kezedet. A Fokhagymanyomó tisztítása sem okoz gondot, ... a fokhagyma elmaradhatatlan alkotóeleme a magyaros ételeknek. Emellett a Fokhagymanyomó tökéletesen ...

Irány a bolt arrow_forward

Daráló, szeletelő, aprító újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Daráló, szeletelő, aprító

Egy daráló vagy elektromos daráló számos élelmiszer-feldolgozási feladatra használható, beleértve a hús, hal, zöldségek, gyümölcsök és diófélék darálását is. Használat előtt azonban fontos ellenőrizni, hogy az adott készülék alkalmas-e a kívánt élelmiszer darálására, és az adott típusú élelmiszert megfelelő módon előkészíteni. Az elektromos darálók általában nagyobb mennyiségű élelmiszer feldolgozására alkalmasak, míg a kézi darálók kisebb mennyiségű élelmiszer darálására ajánlottak.

Az elektromos darálók sokféle kiegészítő funkcióval és tartozékkal rendelkezhetnek, amelyek segíthetik az ételek elkészítését. Például, néhány daráló beépített tartályt tartalmaz a darált hús vagy zöldségek tárolására, vagy különleges lyukméretezéssel rendelkezik a különböző ételekhez. Egyes modelleknek beépített darálóedények és aprítók is járhatnak, amelyekkel más élelmiszerek is feldolgozhatók, mint például dió, fűszerek vagy sajtok. Fontos meghatározni, melyik kiegészítő funkció vagy tartozék megfelelő az egyéni igényeinkhez és az elkészítendő ételekhez.