Kerámia mpm zónás főzőlap

MPM kerámia főzőlap, 1 zónás (MKE-22)

MPM kerámia főzőlap, 1 zónás (MKE-22)

13 490 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

MPM kerámia főzőlap, 1 zónás (MKE-22) működési állapot visszajelző lámpa csúszásmentes lábak rozsdamentes acél ...

  • Gyártó: MPM
Irány a bolt arrow_forward
MPM kerámia főzőlap, 2 zónás (MKE-23)

MPM kerámia főzőlap, 2 zónás (MKE-23)

23 990 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

MPM kerámia főzőlap, 2 zónás (MKE-23) automatikus biztonsági kapcsoló működési állapotjelző lámpák csúszásmentes lábak ...

  • Gyártó: MPM
Irány a bolt arrow_forward
MPM MKE-20 2000W, Dupla Zónás Inox Kerámia főzőlap

MPM MKE-20 2000W, Dupla Zónás Inox Kerámia ...

20 954 Ft

szállítási díj: 1 890 Ft

... eredményeket érd el minden egyes étel elkészítésekor.Az MPM MKE-20 2000W dupla zónás inox kerámia főzőlap tökéletes választás minden olyan háztartás számára ...

  • Gyártó: MPM
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.