Neff induction electrolux siemens indukciós főzőlap

NEFF T59TF6RN0 Flex Induction indukciós főzőlap - NEFF Collection - 90 cm

NEFF T59TF6RN0 Flex Induction indukciós főzőlap ...

669 990 Ft

... 240 mm, 3.3 kW (max. telejsítmény 3.7 kW) indukciós vagy 2 x ? 240 mm, 2.2 kW (max. ... 240 mm, 3.3 kW (max. teljesítmény 3.7 kW) indukciós vagy 2 x ? 200 mm, 2.2 kW (max. ...

  • Gyártó: NEFF
Irány a bolt arrow_forward
NEFF T66TS61N0 Flex Induction főzőlap Twist Pad vezérléssel

NEFF T66TS61N0 Flex Induction főzőlap Twist Pad ...

469 990 Ft

... . teljesítmény 3.7 kW) indukciós2 x Flex Induction zóna kétféle felhasználási lehetőséggel: 2 különálló indukciós főzőzóna ?190 mm felülettel vagy egy flex ...

  • Gyártó: NEFF
Irány a bolt arrow_forward
NEFF T59PS51X0 Flex Induction főzőlap Twist Pad vezérléssel

NEFF T59PS51X0 Flex Induction főzőlap Twist Pad ...

559 990 Ft

... . teljesítmény 3.7 kW) indukciós2 x Flex Induction zóna kétféle felhasználási lehetőséggel: 2 különálló indukciós főzőzóna ?200 mm felülettel vagy egy flex ...

  • Gyártó: NEFF
Irány a bolt arrow_forward
NEFF T68TS61N0 Flex Induction főzőlap Twist Pad vezérléssel

NEFF T68TS61N0 Flex Induction főzőlap Twist Pad ...

509 990 Ft

... MoveflexIndukció Plus4 indukciós főzőzónaPower TransferKomfortPot ... indukció2 x Flex Induction zóna kétféle felhasználási lehetőséggel: 2 különálló indukciós főzőzóna ?230 mm ...

  • Gyártó: NEFF
Irány a bolt arrow_forward
NEFF T58BT20N0 beépíthető indukciós főzőlap

NEFF T58BT20N0 beépíthető indukciós főzőlap

249 990 Ft

NEFF T58BT20N0 beépíthető indukciós főzőlap:   A termék jellemzői Főzőlap típus: Indukciós főzőlap Főzőzónák száma: 5 Főzőzónák típusa: Flex Induction - Rugalmas zóna különböző ...

  • Gyártó: Neff
Irány a bolt arrow_forward
Electrolux Beépíthető indukciós főzőlap, Hob2Hood, 60 cm (EIT61443B)

Electrolux Beépíthető indukciós főzőlap, ...

121 190 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Electrolux Beépíthető indukciós főzőlap, Hob2Hood, 60 cm ... jellemzők Termékkód (PNC): 949 596 804 Termékcsalád: Induction Hob2Hood: Igen Kezelőpanel típusa: Kite - elektronikus ...

  • Gyártó: Electrolux
Irány a bolt arrow_forward
Elektrolux Főzőlap beépíthető indukciós - Electrolux, LIR60433B

Elektrolux Főzőlap beépíthető indukciós - ...

137 795 Ft

... Jobb hátsó zóna (telj. /átmérő): 1800/2800W/180 mm - indukciós Basic Induction termékcsalád Vezérlés: elektronikus Vezérlés funkciók: 3 lépéses maradékhő kijelzés, hangjelzés ...

  • Gyártó: Elektrolux
Irány a bolt arrow_forward
SIEMENS EX875KYW1E

SIEMENS EX875KYW1E

482 750 Ft

INDUKCIÓS FŐZŐLAP Modern indukciós főzőlap flexInduction zónával – nagyobb rugalmasságért a főzés során. A flexInduction ...

  • Gyártó: SIEMENS
Irány a bolt arrow_forward
SIEMENS EX975LVV1E

SIEMENS EX975LVV1E

493 050 Ft

... FŐZŐLAP Modern indukciós főzőlap flexInduction zónával – a nagyobb rugalmasságért főzés közben. Extra nagyszerű ...

  • Gyártó: SIEMENS
Irány a bolt arrow_forward
SIEMENS EX877LX57E

SIEMENS EX877LX57E

1 353 840 Ft

INDUKCIÓS FŐZŐLAP PÁRAELSZÍVÓVAL Készülék típusa: Főzőlap vezérléssel Termék méretei: 223 x ...

  • Gyártó: SIEMENS
Irány a bolt arrow_forward
SIEMENS EX645LYC1E

SIEMENS EX645LYC1E

341 140 Ft

FŐZŐLAP Professzionális felszerelés vario induction Plus Frying Plus 5 hőmérsékleti szint 4 indukciós főzőzóna Stílus Lapos vázszerkezet Dual Light csúszka Dekoráció nélküli ...

  • Gyártó: SIEMENS
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Ajánlott az adapter használata, ha az indukciós főzőlap teljesítménye nem megfelelő a kívánt főzési eredmény eléréséhez. Az adapter segítségével biztosítható a megfelelő energiaátvitel, így a főzés hatékonyabb és gyorsabb lehet. Fontos azonban figyelembe venni az adapter kompatibilitását az adott főzőlappal, valamint az adapter minőségét és biztonságosságát.

Az indukciós adapterek általában műanyagból készülnek, amely könnyű és tartós anyag. Azonban a belső alkatrészek, mint például a tekercsek és a kondenzátorok, általában fémekből készülnek, hogy biztosítsák a hatékony működést és a hőelvezetést.

Az indukciós főzőlap adapter használatának számos előnye van. Először is, lehetővé teszi, hogy azok a konyhai eszközök, amelyek nem indukciós főzőlapokhoz készültek, használhatóak legyenek az indukciós főzőlapon. Ezáltal nem kell új konyhai eszközöket vásárolni, ami pénzt és időt takarít meg. Emellett az indukciós főzőlap adapterek általában energiatakarékosak, így csökkentik az energiafogyasztást és a számlákat. Végül, az adapterek könnyen használhatóak és tisztíthatóak, így a főzési élmény is kellemesebbé válik.

Az indukciós adaptert a főzőlapon úgy kell használni, hogy először a főzőlapot be kell kapcsolni, majd a megfelelő helyre kell helyezni az adaptert. Ezután a kívánt edényt kell az adapterre helyezni, és a főzőlap beállításait kell használni a főzéshez. Fontos, hogy az adaptert csak az erre a célra kifejlesztett edényekkel használjuk, és mindig tartsuk be a biztonsági előírásokat. Ha bármilyen probléma merül fel, azonnal kapcsoljuk ki a főzőlapot és vegyük le az adaptert.

Az indukciós adapter méretének megválasztása az edény méretétől függ. Általánosságban elmondható, hogy az adapternek körülbelül azonos méretűnek kell lennie az edénnyel, hogy hatékonyan működjön. Azonban fontos figyelembe venni az edény anyagát és vastagságát is, mivel ezek befolyásolhatják az adapter hatékonyságát. Ajánlott tehát az edény méretéhez és anyagához igazítani az indukciós adapter méretét.

Az indukciós adapter cseréjének gyakorisága függ az adapter típusától, a használati időtől és a használat módjától. Általánosságban javasoljuk, hogy az adaptert legalább évente egyszer cseréljük, vagy ha bármilyen probléma merül fel a működésével. Az időben történő cserével megelőzhetők a hibák és biztosítható a készülék hosszú élettartama.

Az indukciós adapter használatához alkalmas edények általában azok, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ennek ellenőrzéséhez egyszerűen helyezzük az edényt az indukciós főzőlapra, és ha azonnal felmelegszik, akkor alkalmas az adapter használatára. Ha azonban nem melegszik fel, akkor sajnos nem használható az indukciós adapterrel. Fontos azonban megjegyezni, hogy az edény mérete és alakja is befolyásolhatja a hatékonyságot, így érdemes olyan edényt választani, amely megfelelő méretű és formájú az adott adapterhez.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapok hatékonysága függ a konkrét típustól és a használat módjától. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok hatékonyabbak, mivel csak a főzőedény alját melegítik fel, így kevesebb energia szükséges a főzéshez. Azonban az elektromos főzőlapok is lehetnek hatékonyak, ha megfelelően használjuk őket, például a megfelelő edények használatával és a főzési idő minimalizálásával. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az elektromos főzőlapok általában magasabb áramfogyasztással járnak, mint a gázfőzők, így hosszú távon magasabb lehet a költségük.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.