és 28 itália konyhai edények

itália konyha Szeletsütő 28 cm

itália konyha Szeletsütő 28 cm

2 090 Ft

A csomag tartalma: - 1 db Szeletsütő 28 cmAnyaga:vas Mérete:36*28,5*5,5 cm, alsó átmérője 22 cm, ... mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát.

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Metal Red Line tapadásmentes alumínium lábas üvegfedővel 22cm, 2.6L, indukciós

itália konyha Metal Red Line tapadásmentes ...

9 190 Ft

... *35*12,5 cm Nettó súlya: 1,28 kg Bruttó súlya: 1,56 kg Használható ... mossa el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben mosható. Figyelem! Főzéskor ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Paella sütőtál polírozott 28 cm

itália konyha Paella sütőtál polírozott 28 cm

3 390 Ft

... db Paella sütőtál polírozott 28 cmAnyaga: polírozott acél Mérete: 28,5 cm átmérőjű felül ... el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható. ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Paella nyeles tál polírozott 28 cm

itália konyha Paella nyeles tál polírozott 28 ...

3 250 Ft

... Paella nyeles tál polírozott 28 cmAnyaga: polírozott acél Mérete: 28,4 cm átmérőjű felül ... el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható. ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Öntöttvas kacsasütő 32 cm (kezelt)

itália konyha Öntöttvas kacsasütő 32 cm ...

21 050 Ft

... ; 18 cm  magas fedővel és fogantyúval együtt. Doboz mérete: 41*28,5*13,5 cm Bruttó ... vízzel mossa el, alaposan szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Öntöttvas kacsasütő 36 cm (kezelt)

itália konyha Öntöttvas kacsasütő 36 cm ...

23 290 Ft

... 18,5 cm  magas fedővel és fogantyúval együtt. Doboz mérete: 42*28,5*14,5 cm Bruttó ... vízzel mossa el, alaposan szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.