és serpenyő berlinger 20 cm tepsi szilikon konyhai edények

Berlinger Haus - Stone Touch Line Serpenyő kő hatású márvány bevonattal, hőálló szilikon nyéllel, 20 cm

Berlinger Haus - Stone Touch Line Serpenyő kő ...

5 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... kovácsolt alumíniumból készült serpenyő három rétegű; kő hatású márványbevonata és a turbó indukciós ... rozsdamentes acélból készült nyél szilikon bevonattal sütőben használható 220 ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Stone Touch Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Stone Touch Line Berlinger Haus Stone Touch Line 3 részes serpenyőkészlet kő hatású márvány bevonattal, hőálló szilikon fogókkal

Berlinger Haus - Stone Touch Line Berlinger Haus ...

18 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

A Berlinger Haus Stone Touch Line kovácsolt alumíniumból készült serpenyők három rétegű; kő hatású márványbevonata és a turbó indukciós talp lehetővé teszi; hogy ételei ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Stone Touch Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Antracit Collection Berlinger Haus Antracit Collection 10 részes edénykészlet titán bevonattal

Berlinger Haus - Antracit Collection Berlinger ...

54 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... Berlinger Haus Antracit Collection edények kovácsolt alumíniumból készülnek tapadásmentes titán bevonattal.                               Turbo indukciós talp. Hagyományos (gáz és ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Antracit Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Antracit Collection Berlinger Haus Antracit Collection 15 részes edénykészlet titán bevonattal

Berlinger Haus - Antracit Collection Berlinger ...

62 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... Berlinger Haus Antracit Collection edények kovácsolt alumíniumból készülnek tapadásmentes titán bevonattal.                               Turbo indukciós talp. Hagyományos (gáz és ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Antracit Collection
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.