ételek öntöttvas 20 cm konyhai edények

ÖNTÖTTVAS EDÉNY KÉK ZOMÁNCOZOTT 20CM 2,5 L 79352

ÖNTÖTTVAS EDÉNY KÉK ZOMÁNCOZOTT 20CM 2,5 L ...

15 939 Ft

szállítási díj: 990 Ft

ÖntöttvasDISA eljárással készültPronamelPlus zománc bevonatEnergiatakarékos hőelosztás és hosszú hőtartásFedő csepegtető funkcióval az étel folyamatos csepegtetéséhezRozsdamentes ...

CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Strong Mold Seria Berlinger Haus Black Rose Collection öntöttvas magas lábas fedővel, 20 cm

Berlinger Haus - Strong Mold Seria Berlinger Haus ...

13 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... öntöttvasból készült masszív magas lábas lehetővé teszi, hogy ételei energiatakarékosan ... cm Szín: fekete/rosegold öntöttvas turbó indukciós talp mosogatógépben tisztítható ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Strong Mold Seria
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Emerald Collection Berlinger Haus Emerald Collection öntöttvas tepsi zománcozott bevonattal

Berlinger Haus - Emerald Collection Berlinger Haus ...

16 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Haus Emerald Collection öntöttvasból készült zománcozott bevonatú tepsi használata egyszerű, a sütemények, sültek nem tapadnak le benne. Az öntöttvas tepsi használható kemencében ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Emerald Collection
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.