ételek alumínium burgundy 32 cm konyhai edények

Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger Haus Metaliic Burgundy Line mély serpenyő márvány bevonattal, fedővel, 32 cm

Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger ...

16 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Burgundy Line kovácsolt alumíniumból készült mély serpenyő három rétegű márvány bevonata és a turbó indukciós talp lehetővé teszi, hogy ételei ... : burgundy metál kovácsolt alumínium ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger Haus MetallicBurgundy Line lábas márvány bevonattal, fedővel, 32 cm

Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger ...

14 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... alumíniumból készült lábas három rétegű márványbevonata és a turbó indukciós talp lehetővé teszi, hogy ételei ... 4,9 liter Szín: burgundy metál kovácsolt alumínium külső metál bevonat ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus Metaliic Burgundy Line mély serpenyő márvány bevonattal, fedővel, 32 cm BH-1261N

Berlinger Haus Metaliic Burgundy Line mély ...

12 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Haus Metallic Burgundy Line kovácsolt alumíniumból készült mély serpenyő három rétegű márvány bevonata és a turbó indukciós talp lehetővé teszi, hogy ételei energiatakarékosan ...

  • Gyártó: Berlinger Haus
CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.