ételek zománcozott lábas kukta 20 cm konyhai edények

Oliva Zománcozott lábas 18 cm+fedő

Oliva Zománcozott lábas 18 cm+fedő

6 890 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... A lábas mérete ideális mindennapi használatra. Külső átmérője 20cm, ... részén és elegendő mennyiségű étel főzhető benne. Az ... Tilos a lábasban vágni. Az Oliva Zománcozott lábas 18 cm ...

Irány a bolt arrow_forward
Piros Pöttyös Zománcozott lábas 18cm+fedő

Piros Pöttyös Zománcozott lábas 18cm+fedő

6 090 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... Zománcozott lábas 18cm+fedővel. Ez a kiváló minőségű lábas minden konyha nélkülözhetetlen kelléke. A zománcozott acélból készült lábas ... mennyiségű ételt. A lábas rendkívül könnyű ...

Irány a bolt arrow_forward
Piros Pöttyös Zománcozott lábas 18cm+fedő

Piros Pöttyös Zománcozott lábas 18cm+fedő

6 090 Ft

szállítási díj: 1 590 Ft

... Zománcozott lábas 18cm+fedővel! Ez a kiváló minőségű lábas minden konyha nélkülözhetetlen kelléke. A zománcozott acélból készült lábas ... mennyiségű ételt. A lábas rendkívül könnyű ...

Irány a bolt arrow_forward
Levendula Zománcozott lábas 20 cm+fedő

Levendula Zománcozott lábas 20 cm+fedő

6 290 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... konyháját a Levendula Zománcozott lábas 20 cm+fedővel. Ez a lábas tökéletes társa lesz ... tűzhelyen kényelmesen elkészítheti kedvenc ételeit. A lábas tisztítása rendkívül egyszerű. ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.