ételek zománcozott lábas kukta konyhai edények – 2. oldal

Lábas fedővel 25,5cm öntöttvas - Lamart, LT1209

Lábas fedővel 25,5cm öntöttvas - Lamart, ...

20 690 Ft

... nem változó anyag. A belső és külső zománcozott réteg dörzsöl- és ütésálló. ellenállás magas hőmérsékleteknek ... róla, hogy az ételek ne tapadjanak le. Könnyű karbantartás és tisztítás ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart lt1207 lábas fedŐvel 18cm öntöttvas

Lamart lt1207 lábas fedŐvel 18cm öntöttvas

12 690 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... nem változó anyag. A belső és külső zománcozott réteg dörzsöl- és ütésálló. ellenállás magas hőmérsékleteknek ... róla, hogy az ételek ne tapadjanak le. Könnyű karbantartás és tisztítás ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart lt1208 lábas fedŐvel 21,5cm öntöttvas

Lamart lt1208 lábas fedŐvel 21,5cm ...

16 789 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... nem változó anyag. A belső és külső zománcozott réteg dörzsöl- és ütésálló. ellenállás magas hőmérsékleteknek ... róla, hogy az ételek ne tapadjanak le. Könnyű karbantartás és tisztítás ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart lt1210 lábas fedŐvel 35,5cm öntöttvas

Lamart lt1210 lábas fedŐvel 35,5cm ...

19 290 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... nem változó anyag. A belső és külső zománcozott réteg dörzsöl- és ütésálló. ellenállás magas hőmérsékleteknek ... róla, hogy az ételek ne tapadjanak le. Könnyű karbantartás és tisztítás ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart lt1209 lábas fedŐvel 25,5cm öntöttvas

Lamart lt1209 lábas fedŐvel 25,5cm ...

19 290 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... nem változó anyag. A belső és külső zománcozott réteg dörzsöl- és ütésálló. ellenállás magas hőmérsékleteknek ... róla, hogy az ételek ne tapadjanak le. Könnyű karbantartás és tisztítás ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.