17 edény serpenyő konyhai edények

Berlinger Haus Metallic Line 17 részes edénykészlet márvány bevonattal, metál külső bevonattal, rosegold BH-6161

Berlinger Haus Metallic Line 17 részes ...

66 852 Ft

Berlinger Haus Metallic Line 17 részes edénykészlet márvány bevonattal, metál külső bevonattal.A készlet 3 db lábast, 2 db serpenyőt, 3 db hőálló üvegfedőt ...

  • Gyártó: Berlinger Haus
CleanDepo.hu Megnézem arrow_forward
Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger Haus Carbon Pro Collection 17 részes edénykészlet márvány bevonattal

Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger ...

67 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... konyhai kiszedők használatával elkerülhető a bevonatos edények karcsérülése. Az eszközök kialakítása megakadályozza ... cm, kapacitás: 2,3 liter 1 db serpenyő Ø 20 cm, magasság: 4,5 cm ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Carbon Pro Collection
Irány a bolt arrow_forward
Blaumann - Gourmet Line Blaumann Goumet Line 17 részes Jumbo rozsdamentes acél edénykészlet

Blaumann - Gourmet Line Blaumann Goumet Line 17 ...

33 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

A Gourmet Line Jumbo edények rozsdamentes acélból készülnek, 5 rétegű talppal.        ... edény hőálló üveg fedővel Ø 16 cm, magasság: 9,5 cm, kapacitás: 2,1 liter   1 db mély serpenyő ...

  • Gyártó: Blaumann - Gourmet Line
Irány a bolt arrow_forward
Cattara Edény készlet  BREW 9 db

Cattara Edény készlet BREW 9 db

14 490 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

A készlet 17 x 8,5 cm méretű vízforralókból áll; 14,5 x 8 cm és serpenyők, amelyek fedőként vagy 18 x 4 ...

  • Gyártó: Cattara
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.