Konyhai 26 kerámia konyhai edények

itália konyha Piros Zománcozott Fazék fedővel 26 cm

itália konyha Piros Zománcozott Fazék fedővel ...

9 490 Ft

... db Piros Zománcozott Fazék fedővel 26 cmAnyaga: zománcozott acél, műanyag ... 14 kg Használható: gáz-, elektromos-, kerámia-, indukciós főzőfelületen egyaránt. Tisztítása: Semleges ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
Healthy and tasty HT3002 borsörlő (HT3002) - Konyhai aprítók és darálók

Healthy and tasty HT3002 borsörlő (HT3002) - ...

5 980 Ft

szállítási díj: 1 565 Ft

Tulajdonságok:Kézi borsörlőKlasszikus 26 cm-es borsörlő, ami az asztalon ... mechanika, ami a precíz őrlést végzi kerámia betétesA bors mennyiségének pontos és könnyű adagolásáhozMéret ...

  • Gyártó: Healthy and tasty
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.