Mechanikai lábas konyhai edények

Lábas fedővel 18cm öntöttvas - Lamart, LT1207

Lábas fedővel 18cm öntöttvas - Lamart, LT1207

12 770 Ft

... minőségű öntvény egyszerre biztosít az edénynek alacsony tapadást és nagyfokú mechanikai és kémiai ellenállóképességet. A bordázott vagy módosított alakú fenék belső ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 35,5cm öntöttvas - Lamart, LT1210

Lábas fedővel 35,5cm öntöttvas - Lamart, ...

20 690 Ft

... minőségű öntvény egyszerre biztosít az edénynek alacsony tapadást és nagyfokú mechanikai és kémiai ellenállóképességet. A bordázott vagy módosított alakú fenék belső ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart lt1207 lábas fedŐvel 18cm öntöttvas

Lamart lt1207 lábas fedŐvel 18cm öntöttvas

12 590 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... minőségű öntvény egyszerre biztosít az edénynek alacsony tapadást és nagyfokú mechanikai és kémiai ellenállóképességet. A bordázott vagy módosított alakú fenék belső ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart lt1208 lábas fedŐvel 21,5cm öntöttvas

Lamart lt1208 lábas fedŐvel 21,5cm ...

15 591 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... minőségű öntvény egyszerre biztosít az edénynek alacsony tapadást és nagyfokú mechanikai és kémiai ellenállóképességet. A bordázott vagy módosított alakú fenék belső ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart lt1210 lábas fedŐvel 35,5cm öntöttvas

Lamart lt1210 lábas fedŐvel 35,5cm ...

19 089 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... minőségű öntvény egyszerre biztosít az edénynek alacsony tapadást és nagyfokú mechanikai és kémiai ellenállóképességet. A bordázott vagy módosított alakú fenék belső ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.